Chokoladeknapper jordbær dyppet i smeltet chokolade

Opskrift på smeltet chokolade

Søde danske jordbær med chokolade er et sikkert hit til en sommerfesten  eller feriehygge sammen med børnene.

Det er vigtigt, at jordbærerne er friske, og må på ingen måde være bløde.

Rens og skyld jordbærerne og tør dem i køkkenrulle, det er vigtigt at de er helt tørre når de skal overtrækkes.
Det er også vigtigt at stilken bliver på, da den bruges som håndtag.

Smelt chokoladen i en lille skål og dyp jordbærerne halvt med chokolade og evt. pynt.

Sættes på bagepapir indtil de er tørre.

Hvis man ønsker helt blank chokolade skal chokoladen tempereres
(søg på nettet).

Dypper man  jordbær sammen med børn, kan det være en fordel at sætte jordbærret på en tandstik, det gør arbejdet lettere.

INDKØBSLISTE:

 
  • 1 bakke friske jordbær.
  • 150 gram mørk chokolade.
  • Bagepapir.
  • Evt. pynt: kokos, chokoladespåner, sukkerkrymmel, ristet mandelflager.
  • Tandstikker