Vores brug af Cookies og GDPR

Kardinal Chokolade ApS & Chokoladetorvet.dk

Strandvejen 8 – 10
2100 København Ø

CVR nr.: 28662165

Persondatapolitik & cookies 

Kardinal chokolade og Chokoladetorvet.dk er ansvarlig for behandlingen af data og personoplysninger på chokoladetorvet.dk

Personoplysninger:
For at du kan indgå en handel med os, har vi brug for følgende oplysninger om dig som kunde:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer ved afgivelse af ovennævnte oplysninger at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. til Persondataloven/ EUs Databeskyttelsesforordning (GPDR – General Data Protection Regulation).

Opbevaring:
Personoplysningerne registreres hos Kardinal Chokolade / Chokoladetorvet.dk og opbevares i 5 år regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.
Tilmeldinger til nyhedsbrev mm. opbevares indtil de ønskes frameldt igen. Dette gøres under tilmelding.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet kan ikke garanteres. Der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk, hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Tredjemand:

Vi kan dele oplysninger om dig med følgende tredjeparter:

  • Eksterne bogholdere og revisorer
  • Offentlige myndigheder 
  • Vores leverandører af IT-services
  • Google og Facebook med henblik på markedsføring på deres platforme.

Vi registrerer og deler ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigelse & indsigt:

Som registreret hos Kardinal Chokolade / Chokoladetorvet.dk  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Kardinal Chokolade aps via e-mail til info@kardinalchokolade.dk

Klage:
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data hos Kardinal Chokolade.
Klagen indgives her til DATATILSYNET

Tvist:
Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

Cookies:
En cookie er en lille datafil, der placeres på din computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program, og den kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.
Det er kun det website, der har placeret en cookie på din harddisk, der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende, der kan at gøre skade på din computer.
På ChokoladeTorvet og Kardinal Chokolade bruger vi cookies. Chokoladetorvet bruger cookies for at forbedre vores side og funktioner, for at tilpasse vores indhold og til at analysere trafik fra sociale medier, søgemaskiner og annoncer. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annoncering og analyse. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du evt. måtte have givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookie-brug, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside og trykker “OK”. Du kan fravælge cookies ved at klikke på “indstillinger”.
Loven fastslår, at det er OK at gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.
Her på Chokoladetorvet.dk bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der benyttes på vores sider.
Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookie-deklarationen på ChokoladeTorvet.dk
Dit samtykke gælder for følgende domæner: Kardinal Chokolade & Chokoladetorvet.dk

Din aktuelle tilstand: Tillad alle cookies (Nødvendig, Præferencer, Statistik, Marketing).